Külföldi nyelvtanfolyamok TRAWELL Service-el

Néhány szó rólunk

TRAWELL Service iroda 1993-ban kezdte el működését. Előtte 1 hónapot töltöttem Londonban nyelvtanfolyamon. Ott sikerült leküzdenem az idegen nyelvi akadályt és azóta mertem használni az angolt. Így kezdődött a mi történetünk.

Így érthető, hogy az első ügyfeleink Londonba utaztak, több mint 20 évvel ezelőtt. Ahogy fokozatosan bővítettük a kínálatunkat, úgy növekedett az elégedett ügyfelek száma is.

Jelenleg 11 országba, 47 helyszínre és 66 iskolába utazhatsz velünk nyelvkurzusokra.

Folyamatosan új úti célokat és új iskolákat keresünk, miközben legfontossab tényezők a minőség és a szolgáltatások ára, elsősorban a tandíj és a szállás.

Miért tanulj nyelveket velünk?

Kis családi vállalkozás vagyunk, kerüljük a nagy nyelviskola láncokat és a legdrágább iskolákat. Igyekszünk olyan iskolába küldeni, ahol nem szól minden lépésen a magyar és ahol minimális az esély, hogy használd az anyanelvet.

Ha már több százezer forintot erő külföldi nyelvtanfolyamot választasz, akkor ez legyen a lehető leghatékonyabb. És természetesen ilyennek nem tekinthető olyan, ahol kivéve téged még további 3-4 honfitársad tanul a csoportban. Sajnos az ember olyan, ha használhatja az anyanelvét, nem fog szenvedni az angolal. De így nincs érteleme kiutazni több száz vagy ezer kilométerre othontól. Akkor megfelel az ithoni tanfolyam is ...

Partnereink töbsége kisebb és színvonalas iskolák. Igyekszünk olyan nyelviskolákkal közreműködni, akik nincsenek a többi iroda kínálatában. Így csökken az esély arra hogy több honfitársal leszel egy csoportban.

Mit várhatsz tőlünk?

Teljes körü ügyintézés a következőket tartalmazza:

  • ingyenes konzultáció
  • nyelvtanfolyam megrendelése
  • szállásfoglalás
  • repjegyfoglalás
  • egészségügyi biztosítás intézése
  • szallásra való szállítast az érkezéskor

Nálunk mindent megkapsz egy helyen, de nem kötetező felhasználni az összes szolgálatásainkat!

Miután tudatod velünk, hogy mi a fő célod a nyelvtanfolyammal, mi kidolgozzuk számodra a megfelelő ajánlatot.

Örommel fogadunk személyesen is, ilyen esetben kérjünk előre egyeztetni az időpontot!

Egy idegen nyelv gyors és leghatékonyabb elsajátítása olyan környezetben történik, ahol mindenki ezen a nyelven kommunikál a nap 24 órájában. Ezen túl ilyen tanfolyam rengeteg olyan tapasztalattal gazdagít, amelyek másképp nem elérhetők.

Mottónk: Tanulj nyelveket és fedezd fel a világot!

Teljes körü ügyintézés függetlenül attól, hogy a célod egy új nyelv elsajátíttása, esetleg egy új ország megismerése, vagy szakmai gyakorlat külföldi cégnél. Garantáljuk, hogy hazatérésed után nem csak azt modnatod el, hogy részt vettél egy nyelvtanfolyamon, de ráadásul azt is, hogy egész életig tartó élménnyekkel lettél gazdagabb. Travel well !


Kürti István

Lenne kérdésem: