Nyelvtanfolyamok külföldön felnőtteknek

Külföldi nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Minimálisan egy idegen nyelv tudása manapság már alap feltétel az érvényülésre az európai munkaerőpiacon. Ha több nyelven tudsz kommunikálni növekszik az esélyed.

Idegen nyelv gyors és hatékony elsajátítása olyan környezetben lehetséges, ahol az adott nyelvet a nap 24 órájában használhatod. Ebben a környezetben kénytelen vagy használni az új nyelvet minden alkalommal, és nem csak az osztályban.

Általában az iskolák 18 éves kortól ajánlják a nyelvtanfolyamokat felnőttek számára. De vannak országok ahol a korhatár már 17, több helyen pedig 16 év a kezdő határ.

Angol nyelvkurzusok

Alternatívny text

Anglia10 úti  cél

A leghasználtabb idegen nyelv, az angol, a brit szigetekről származik. Így nem csoda hogy a hagyományos úti cél angol nyelvtanfolymokra - Anglia.

Alternatívny text

Ausztrália3 úti  cél

Tanulj angolul a koala és a kenguruk földjén és élj át egy életre szóló élmény! Ausztrália egy fantasztikus ország, ahol minden látogatót elvarázsol valami mást.

Alternatívny text

Írország3 úti  cél

Tökéletes angolt tanulsz meg a "Zöld szigeten" - Íroszágban. A híres nobel-díjas G. B. Shaw iró szerint a legszebb angolt Írországban beszélik.

Alternatívny text

Dél-afrikai Köztársaság1  úti cél

Jóreménység foka, dél-afrikai borok és kalandos szafari, ezt kínálja utazóknak az ország. Bort kóstolható otthon is, de a többit csak úgy ismered meg, ha oda utazol!

Alternatívny text

Kanada4  úti cél

"Kanada, a juharlevél országa, népszerű nyelv-tanulási úti cél. Tanulj angolt vagy franciát és ismerd meg a varázslatos természetet, vagy a legmagasabb szintű jégkorong bajnokság a világon.

Alternatívny text

Málta5  úti cél

Málta ideális angol tanulási úti cél. A kurzus után jöhet a tengerparti pihenés. A sziget közelsége még tovább növeli az ország vonzerejét a nyelvtanulók számára.

Alternatívny text

Új-Zéland3  úti cél

Új-Zéland kétségkívül nem a világ vége, csak a legtávolabbi ország, ahova mehetsz angolt tanulni. Ha ide szeretnél utazni, a helyi nyár, januártól márciusig tart, ez itt a legszebb időszak.

Alternatívny text

USA4  úti cél

Egy angol nyelvtanfolyam lehetővé teszi hogy megismerd a korlátlan lehetőségek országát, az Egyesült Államokat. Utazz New Yorkba, töltsél néhány hetet Kaliforniában, de élvezheted a napfényes Miamit vagy Honolulut is.

Francia nyelvkurzusok

Német nyelvkurzusok