Angol nyelvtanfolyamok Írországban

Nyelvtanulás Írországban

Tökéletes angolt tanulsz meg Íroszágban. A G. B. Shaw, híres Nobel-díjas iró szerint a legszebb angolt Írországban beszélik. Írország, vagy más néven a "Zöld sziget" elkápráztat minden látogatót, nyugodt élettel, csodálatos természettel és érdekes történelemmel. Írországra nem csak a U2, Cranberries, vagy a híres barna Guinness sör, hanem minőségi nyelvoktatás is jellemző.

Írországi úti célok

Általános tudnivaló

Az enyhe éghajlat és a Golf-áramlatnak köszönhető, hogy a sziget egész évben zöld. Télen ritkán csökken a hőmérséklet fagypont alá, amíg nyáron csak ritkán emelkedik 20 ° C fölé. A sziget gazdag természetes csodái, délen a nem túl magas hegyek, valamint számos folyó és tó, ez mind elbűvöli a látogatókat. Május és szeptember közötti időszak legmegfelelőbb az itteni látogatáshoz.

Beutazás az országba: Az Európai Unió tagországaként Írországba vízummentes az utazás.

Pénznem: 1 € = 100 cents

Időeltolódás: - 1 óra

Ünnepek Írországban 2020:
2020 01.01, 03.17, 04.12-13, 05.4., 06.1, 08.3, 10.26, 12.25-28

Akkreditáció

A nyelviskolák minőségét Írországban két szervezet felügyeli, a Marketing English in Ireland (MEI) valamint a The International Education Association of Ireland (IEAI).

MEI - Marketing English in Ireland (MEI) 1993-ben alakult azzal a céllal, hogy támogatassa az ír nyelviskolákat. 2000-ben az MEI egyesült a The Recognized English Language Schools Association (RELSA) szervezettel, ami 1969-től foglalkozott a nyelvoktatás minőségevel. MEI alapcélja a minőségi nyelvoktatás fenntartása, a MEI akkreditáció garanciát jelent a intenzémyek minőségéről.

IEAI - Az Association of International Education Association of Ireland (IREAI) 2005-ben alakult és jelenleg 21 tagja van. Felvették a kapcsolatot azokkal a nyelviskolákkal, amelyek nem voltak a MEI és a RELSA tagjai. Közös marketingel biztosítják a magas színvonalú oktatás.

Lenne kérdésem: