Nyelvtanfolyamok külföldön - jelentkezés menete

  • Kezdőlap
  • Jelentkezés lépésről lépésre

Jelentkezés lépésről lépésre

Figyelmesen olvasd el a tanácsokat, hogy hogyan válassz ki a megfelelő nyelvtanfolyamot. Ha felmerülnek megválaszatlan kérdések, jelenkezzél ingyenes konzultációra.


Ajánlatkérés

Miután megfelelő áttekintést szereztél a külföldi nyelvtanfolyamokról, válaszd ki a konkrét iskolát, nyelvtanfolyamot és a szállás típust. Töltse ki a ajánlat kérő lapot a honlapunkon. A megadott kritériumok alapján kidolgozzunk az árajánlatot. Itt találod az on-line árajánlat kérdőívet.

Az nyelvtanfolyam legmagassab elfogadható ára

Dönds el mennyit vagy hajlandó a külföldi tanulmány útért fizetni, és írd be a felső határt az ajánlatkérésbe. Ha a kiválasztott kurzus költségei meghaladják a felső határt, megtanácsoljuk hogyan csökkentheted az út költségeit, hogy beleférj az árba.

A jelentkező lap elküldése

Miután pontosítottad az árajánlat összes tételét, tölts ki a jelentkezési lapunkat, és aláirt szerződéssel együtt küld el a címünkre. A jelentkezést az erre lévő on-line oldalunkon nyelvtanfolyam foglalás is megteheted. A szerződéskötés után elküldjük a számlát az intézett nyelvtanfolyamra.

Fizesd ki a megrendelt nyelvtanfolyamot

Fizesd ki a nyelvtanfolyamot banki átutalással, vagy postai csekken.

A nyelvtanfolyam bebiztosíttása

A befizetés után bebiztosítjuk a nyelvtanfolyamot és a további megegyezett szolgáltatásokat. Ha vízum köteles országba utazik, megtanácsoljuk ennek az intézését.

Az útravaló pontos utasíttás

Indulás előtt megkapod tőlünk az iskola igazolást a megrendelt kurzusról és az összes nyelvtanfoylammal kapcsolatos információkat. Ha ránk bízza az utazás és az utazási biztosítás intézését, akkor egyben megkapja tőlünk ezzel kapcsolatos iratokat is.

Minden nyelvkurzus részvevőnek további hasnos információkat és tanácsokat adunk, hogy hogyan legyen a nyelvtanfolyama maximálisan effektív.

Figyelemmel követjük az útodat

Az információs csomagunk átadásával nincs vége a dolgunknak! A célbaérése után kapcsolatba jutunk önnel és érdekszünk ez eslő benyomásaitra. És természetesen készen állunk bármyilen problémák megoldására.

Az élégedettség felmérése

A nyelvtanfolyam bevégzése után megkérünk, hogy tudasd velünk a tapasztalataidot a nyelvtanfolyamról erre való nyomtatványunkon.Have a good stay! Gute Reise! Bon voyage!