Nyelvtanfolyamok külföldön - úti célok

Angol nyelvkurzusok

Alternatívny text

Anglia10 úti  cél

A leghasználtabb idegen nyelv, az angol, a brit szigetekről származik. Így nem csoda hogy a hagyományos úti cél angol nyelvtanfolymokra - Anglia.

Alternatívny text

Ausztrália3 úti  cél

Tanulj angolul a koala és a kenguruk földjén és élj át egy életre szóló élmény! Ausztrália egy fantasztikus ország, ahol minden látogatót elvarázsol valami mást.

Alternatívny text

Írország3 úti  cél

Tökéletes angolt tanulsz meg a "Zöld szigeten" - Íroszágban. A híres nobel-díjas G. B. Shaw iró szerint a legszebb angolt Írországban beszélik.

Alternatívny text

Dél-afrikai Köztársaság1  úti cél

Jóreménység foka, dél-afrikai borok és kalandos szafari, ezt kínálja utazóknak az ország. Bort kóstolható otthon is, de a többit csak úgy ismered meg, ha oda utazol!

Alternatívny text

Kanada4  úti cél

"Kanada, a juharlevél országa, népszerű nyelv-tanulási úti cél. Tanulj angolt vagy franciát és ismerd meg a varázslatos természetet, vagy a legmagasabb szintű jégkorong bajnokság a világon.

Alternatívny text

Málta5  úti cél

Málta ideális angol tanulási úti cél. A kurzus után jöhet a tengerparti pihenés. A sziget közelsége még tovább növeli az ország vonzerejét a nyelvtanulók számára.

Alternatívny text

Új-Zéland3  úti cél

Új-Zéland kétségkívül nem a világ vége, csak a legtávolabbi ország, ahova mehetsz angolt tanulni. Ha ide szeretnél utazni, a helyi nyár, januártól márciusig tart, ez itt a legszebb időszak.

Alternatívny text

USA4  úti cél

Egy angol nyelvtanfolyam lehetővé teszi hogy megismerd a korlátlan lehetőségek országát, az Egyesült Államokat. Utazz New Yorkba, töltsél néhány hetet Kaliforniában, de élvezheted a napfényes Miamit vagy Honolulut is.

Francia nyelvkurzusok

Német nyelvkurzusok