Nyelvtanfolyamok külföldön szakmai gyakorlattal

Nyelvtanfolyamok külföldön szakmai gyakorlattal

Külföldi munkaválalás lényegesen vonzóbb az ithoninál. Ennek a fő oka egyerételműen a magassab külföldi bérek. Nálunk a munka ára, a főváros kivételével, lényegesen alacsonyabb, mint a fejlett országokban. Ezért utaznak sokan külföldre. A kinálatunkban található programok nyelvtanfolyam és szakmai gyakorlat kombinációja. A helyek töbsége nem fizetett állás, de néhány parter iskola fizetett pozíciókat is garantál. Ha nincs tapasztalatod külföldi munkával és a nyelvtudásod gyenge ez legyen az első lépésed a külföldi munkaváláláshoz!

Figyelmeztetés minden álláskeresőnek !!!

Ha azt gondolod, hogy valaki tálál számodra állást külföldön függetlenül a korodtól, szakmai képzés nélkül és főleg az ottani nyelv ismerete nélkül, akkor nagyon tévedsz! Nem is kell tovább olvasnod ezt a szöveget ...

Ha érvényüselni szeretnél a európai munkapiacon, jobbnak kell lenned a versenytársaidtól. Az ottani nyelv tudása nem előny, hanem alap feltétel. Kiutazni Angliába vagy Írországba jó angol tudás nélkül az nem bátorság, hanem kimondotan hülyeség! Sokat kiutaztak és utaznak így és töbsége nem jár sikerrel. Nem egy ilyen esetről tudunk, mivel gyakran jön a hívás, vagy email egyenesen Dublinból, vagy Manchesterből és segítséget kérnek. Ott ragattak pénz nélkül, haza utazásra sem marradt pénzük ... ... Nyilván nem szeretnél te is ilyen helyzetbe kerülni.

Az adott nyelv ismerete nélkül nem várhatsz csodát az ügynökségtől sem. Hamarébb az átverés felé rohansz. Befizetsz nem elenyéssző summát és állást végűl nem kapsz. Ugynökség nem szok vesztes lenni. Peszre vannak kivételek, de gondolj bele, alkalmaznál olyan valakit akihez még egy tolmács is kellene?

Ne legyél naív!

Nem állítom, hogy lehetetlen állást találni angol tudás nélkül, egy kis szerencsével lehetséges. Gondolom hallottál ilyen estekről. De az nem jelenti azt, hogy te is épp úgy sikerrel jársz.

Ha a szomszédod elnyerte a Jokert a Lottóban, az nem garacia arra hogy a lekgközelebbi sorsolásnál te fogsz nyerni!

Első lépés - tanuld meg a nyelvet

A helyi nyelv ismerete alapvető dolog. Nem fog alkalmazni senki tolmáccsal. Nálunk található programok segítségevel olyan nyelvszintre justsz, ami lehetővé teszi hogy a külföldi cég munkáltat. A felkinált munka a nyelvttudásod, tapasztalataid és a képességeittől függ.

Ha tökéletesen beszéled az angolt, fordulj egyenesen egy munkaközvetíttőhez az adott országban. Ha jól beszéled a nyelvet és valami szakmával rendelkezel, nem lesz gond az elhelyezéssel. A többi érdekődőnek javasoljuk, hogy az itt kinált programok egyikére jelentkezzen.

Nyelvtanfolyam és szakmai gyakorlat

Első lépésben elsajátítod a foglakozáshoz szükséges nyelvtudást. Ha eléred a megfelelő szintet, az iskola talál számodra állást. A helyek töbsége nem fizetett, de vannak iskolák akik képesek fizetet pozíciókat elintézni.

Folyamtosan növekszik az iskoláknál a kínálat. Jelenleg már nem csak Angliában lehetséges ez a program, Írországban és Máltán is működik.

Work Experience

A program célja, hogy a résztvevő szerezzen szakmai gyakorlatot. A program tartama néhány héttől egész 1 évig terjed. Gyakorlat végén kapsz elismervényt, úgynevezett Certificate in Work Experience

Nem fizetett munkák

Nem fizetet állás egy külföldi cégben is hasznos tapasztalat jelenthet számodra. Angliában, többnyire Londonban vannak a munkaadók. A következő területeken dolgozhatsz: sales & marketing, computing & IT, fashion & cosmetics, banking & finance, engineering, human resources, interior design & architecture, insurance, travel & tourism, import & export, science laboratories, public relations, media & publishing, secretarial, hotel & catering, law & accounting. Nincs kizárva, ha jól teljesíttesz a cégben, folytathatod tovább fizetett pozíción. Minimális 4 hét, de nem hosszab mint 1 év.

Fizetett munkák

Már 3 hetes nyelvkurzus alatt megtanulod a szükséges szókincset, hogy képes legyél elvégezni a rádbízott feledatokat. Iskola elhelyez egy cégbe a szakmai tudásod alapján.

Főleg hoteli munkákról van szó, dolgozhatsz mint: waiting staff, room attendants, bar staff, porters, kitchen porters, house keepers, general hotel duties. A munkaadó biztosítja a szállást és a kosztot is, de ez nem szabály.

A munkaidő minimálisan 40 óra hetente. Órabér 5,35 GBP a 22 év fölötti dolgozóknál, és 4,45 GBP a fiatalabaknál. A pozíciók Londonon kívül vannak, a fővárosban csak kivételesen lehet elhelyezkedni.