Angol nyelvtanfolyam Wellington városában

Angol nyelvtanfolyam Wellington

Utazz ki angol nyelvtanfolyamra az újlandi Wellingtonba és véglegesen dönts le a nyelvi akadályokat! Wellington, Új-Zéland fővárosa a legdélebben fekvő főváros a világon. Az északi szigeten található és kitünő úti cél az angol nyelv elsajátításához.

Ha az angol nyelvtanfolyamot ki szeretnéd használni az ország alapos megismerésére, akkor Wellington az ideális hely. Új-Zéland fővárosa jó kiinduló pont az utazásokhoz, mint az Északi-szigetre, épp úgy a Déli-szigetre is. A helyi kikötő hegyekkel van körül véve és csodás lárávny nyúlik mindenkinek aki a Mt. Victoria tetejéről nézi a várost.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Wellington 2017

2017 03.11-12: International Dragon Boat Festival - látványos csónak verseny
2017 03.24: Twenty One Pilots - 2017-es Grammy díjas amerikai duó Új-Zélandi turnén
2017 12.15: Carols by Candlelight - hagyományos karácsonyi koncert a Waitangi Parkban

Érdemes meglátogatni

Museum of New Zealand Te Papa Tongarewa - ismerd meg az Új-Zéland eredeti lakosok, a Maorik történelmét

Wellington Botanic Garden: hatalmas botanikus kert, ahol akár 30 000 tulipánt láthatsz egyszerre virágozni, később sétalhatsz egy végtelen rózsakertben. A város központjából felvonóval jutrsz ide és mindjárt a bejáratnál van az új-zélandi állami csillagvizsgálója, a Carter Observatory.

Helyi közlekedés

Reptér: Wellington (WLG) 8 km-re fekszik délkeleti irányban a város központjától. 91 Flyers jelzésű autóbusz 15 percen belül juttat a belvárosban, úti díj 6 dollár, ha taxit választasz akkor 25 dollárba fog kerülni az utazás.

Autóbuszok mellet villamos a másik közlekedési eszkoz, minden 10 percben indul egy járat. Egyéni út ára 3,50 NZD, ha többet fogsz utazni vásaroljál bérletet 10 útra (21 NZD) vagy 30-ra (50 NZD).

dy>