Angol nyelvtanfolyam Auckland városában

Angol nyelvtanfolyam Auckland

Utazz ki angol nyelvtanfolyamra az új-zélandi Aucklandba és véglegesen dönts le a nyelvi akadályokat. Vitorlák városa, így is szokják nevezni az ország legnagyobb városát. Több mint egymillió lakosa van és ez az Új-Zéland kereskedelmi központja.

Látogatók élvezik a változatos helyi strandokat, világsztárok koncertjeit vagy a nagy sporteseményeket. A város ikonja a Sky Tower, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik. Ez a legmagasabb épület a déli féltekén. Auckland átlaghőmérséklete az ottani téli időszakban 14-20 ° C és az ottani nyáron pedig 28 ° C körül szok lenni.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Auckland 2017

2017 02.09-12: Auckland Lantern Festival - lámpás menet a kínai újév ünnepére
2017 03.18: Justin Bieber - a tinik kedvence fellép az új-zélandi fővárosban is
2017 03.25-26: Pasifika - legnagyobb kulturális fesztivál - művészet, divat és zene, nemcsaak új-zélandi előadóktól, de olyan országokból is jőnnek fellépők mint Tahiti, Szamoa, Kiribati, vagy a Hawaii
2017 04.14-17: Waiheke Jazz Festival - itteni és külföldi jazz zenészek lépnek adnak koncerteket
2017 04.21-27: NZ International Comedy Festival - három hét vígjátek sokféle előadásban

Érdemes meglátogatni

Sky Tower - 220 méter magasból csodálatos látványt nyújt az Aucklandra

Mt. Eden - közkedvelt úti cél a volt vulkán tetejére, kitűnő séta a város központjából

ZOO: ez az Új-Zélandi legnagyobb álatkertje

Auckland Museum: múzeum bemutatja a Maorik és az Új-Zéland történelmét, de foglakozik az I. a II. világháborúval is

Helyi közlekedés

Reptér: Auckland International (AKL) 23 km-re fekszik a város központjától. Autóbusszal 40 percig tart az út a központba, úti díj 15 dollár, ha taxit választasz 50 dollárt fogsz fizetni.

A északi sziget városaiba az InterCity és a Newmans buszjáratok indulnak. A fő autóbusz állomás, az Inter City Bus Terminal a Hobson Street-ten találod a Sky City komplexusnál.

Aucklandben legjobb utazó eszköz a busz. Munkanapokon minden 10-20 percben indulnak, hétvégen pedig 2x óránként. A város 3 zónára van elosztva. Egy út ára 1,20 NZD. Ha rendszeresen utazol, vegyél havi bérletet, úgynevezett Flexi Pass, ára 115 NZD.