Angol nyelvtanfolyam Auckland városában

Angol nyelvtanfolyam Auckland

Utazz ki angol nyelvtanfolyamra az új-zélandi Aucklandben és véglegesen dönts le a nyelvi akadályokat. Vitorlák városa, így is szokják nevezni az ország legnagyobb városát. Több mint egymillió lakosa van és ez az Új-Zéland kereskedelmi központja.

Látogatókat élvezik a változatos heyli strandokat, világsztárok koncertjeit vagy a nagy sporteseményeket. A város ikonja a Sky Tower, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik. Ez a legmagasabb épület a déli féltekén. Auckland átlaghőmérséklete az ottani téli időszakban 14-20 ° C és az ottani nyáron pedig 28 ° C körül szok lenni.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Tauranga 2017

2017 01.21: Clasics of the Sky - repülőnapok, bámulatos show, ahol modern repülőgépek mellett több történelmi repülőgép is látható lesz
2017 04.13-14: National Jazz Festival - öt nap tele zenével - jazz, funk, blues és a swing, élvezd a kedvenc stílusodat
2017 11.02-04: Tauranga Boat Expo and Water Festival - vízi járművek kiállítás, számos kísérő rendezvény gazdagítva

Érdemes meglátogatni

Sky Tower - 220 méter magasból csodálatos látványt nyújt az Aucklandra

Mt. Eden - közkedvelt úti cél a volt vulkán tetejére, kitűnő séta a város központjából

ZOO: ez az Új-Zélandi legnagyobb álatkertje

Auckland Museum: múzeum bemutatja a Maorik és az Új-Zéland történelmét, de foglakozik az I. a II. világháborúval is

Helyi közlekedés

Reptér:Auckland International (AKL) 23 km-re fekszik a város központjától. Autóbusszal 40 percig tart az út a központba, úti díj 15 dollár, ha taxit választasz készícsél 50 dollárt.

A északi sziget városaiba az InterCity és a Newmans busdzjáratok indulnak. A fő autóbusz állomás, az Inter City Bus Terminal a Hobson Street-ten találod a Sky City komplexusnál.

Aucklandben legjobb utazó eszköz a busz. Munkanapokon minden 10-20 indulnak, hétvégen pedig 2x óránként. a Város 3 zónára van elosztva. Egy út ára 1,20 NZD. Ha rendzeresen utazol, vegyél havi bérletet, úgynwevezett Flexi Pass, ára 115 NZD.