Angol nyelvtanfolyamok Miami, USA

Nyelvkurzusok: Miami, USA

nyelvtanofolyamok Miami Beach, USA angol tanfolyam USA: Miami, South Beach

A kozmopolita Miami ideális úti cél egy angol nyelvtanfolyamra. Tanulj angolul és pihenj az ottani csodálatos strandokon, nagyobb élvezet mint a TV sorozatok által nyújtott látvány a képernyőn. Egy egész éltere szóló utazás van előtted.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Miami 2019

2019 02.18-20: Coconut Grove Art Festival - legnagyobb fesztivál kultúra kedvelőknek, színdarabok és jó étel is van
2019 03.03-12: Miami International Film Festival - már 32-ik alkalommal találkoznak a film kedvelők és a filmsztárok
2019 10.06-09: Miami Carnival - nem kell Brazíliába utazni karneválra, itt is egy csodálatos hanglutalban lesz részed

Érdemes meglátogatni

Everglades Safari Park: látogass el az aligátorok királyságába, aki nem járt itt, nem is volt Miamiban

Coral Castle: elképesztő, mire volt képes egy férfi, hogy bizonyítja a szerelemét egy nő iránt, koralokból épített kastély több mint 30 év alatt. Ezt mindenképpen látni kell!

Helyi közlekedés

Reptér: Miami International Airport (MIA) 14 km-re fekszik a város központjától északnyugati irányban. A városba busszal és vonattal is lehet utazni. 2 dollárba kerül a úgynevezett easy-card busz jegye. Ha taxi mellet döntesz, 20 perc alatt jutsz a városba, 20 dollárért. South Beach-re az utazás tovább tart, 30-40 percig és 30 dollárt készítsél az útra.

Városi közlekedés: kitünően van megoldva a városi tömegközlekedés. Három formája van: Metrobus, Metrorail a Metromover. Metrobus South Beachről jár a Ventura negyedig, itt átszállhatsz a Boward County járatra, ami egész Fort Lauderdale-ig jár. Metrorail, vonatjárat a város déli és északi részét köti össze. Az északi végállomásról itt is folytathatod tovább az Fort Lauderdalebe Tri-Rail vonat járattal. A város központjában ingyenes utazást szolgáltat a Metromover.