Olasz nyelvtanfolyamok Olaszország

Nyelvtanulás Olaszországban

Róma, az "örök város", csodálatos Velence, ízletes olasz konyha, Fiat és a Ferrari autók, vagy Eros Ramazzotti. Ha Olaszország, akkor midnenkinek valami más jut az eszébe. Utazz ki az Appennini-félszigetre és tanuld meg a dallamos olasz nyelvet. Azt mondják, hogy gyorsan és könnyen tanulható.

Olasz nyelvtanfolyam Olaszországban ideális lehetőség alaposan megismerni a több ezeréves történelmet, építészeti és művészeti alkotásokat.

Irány nyelvtanfolyam: Olaszország

Általános tudnivaló

Olasz nyelv: talán meglepő, de az olasz nyelvet több mint 70 millió ember használja, egyrészt anyanyelv-ként, vagy a mint hivatalos nyelv, közel 30 országban. Olasz hivatalos nyelv Olaszország határain kívüvájc-ban és San Marino-ban is. Európán kívül olasz bevándorlók és leszármazottaik széles körben használják az olaszt különösen az USA-ban, Kanadában, Brazíliában és Argentínában is.

Idő eltolódás: nincs

Ünnepek Olaszország 2019:
2019 01. 1, 01. 6, 04. 16 -17, 04. 25, 05. 1, 06. 2, 08. 15, 11. 1, 12. 08, 12. 25 - 26

Akkreditáció

Az olasz nyelviskolák az ASILS (Associazione delle Scuole di Italiano come Lingua Seconda) és a EDUITALIA (Association of Schools and Universities) egyesületben vannak csoportosítva.