Írországi nyelvtanfolyam Galway városában

Angol nyelvtanfolyam Galway

angol nyelvtanfolyam Galway, Írorzság pihenés a Galway utcáján angol tanfolyam után

Ha külföldi nyelvtanfolyamon gondolkozol és Írországba tervezel utazni, válazd Dublin helyett inkább a Galway városát, Dublinban 20% -kal drágább a megélhetés. Írország nyugati parton fekvő Galway heyli kulturális és kereskedelmi központ.

A az azonos nevű öbol és város gyönyörű természet veszi körül. Galway egyetemi város és 70.000 helyi lakos mellet itt további 20.000 diák él. A turisták kedvelik az óvárost és a városi erődöt.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Galway 2020

2020 07.13-26: Galway Arts Festival - legnagyobb helyi kutlurális rendezvény
2020 09.20: Galway Culture Night - használd ki a szabad belépést a helyi múzeumokba, galériákba, vagy a színházakba
2020 09.18-23: Oyster Festival - osztriga fesztivál már több mint 50 éve zajlik - ne hagyd ki ezt az kivételes eseményt!
2020 11.16-12.22: Christmas market - karácsonyi piacon van, aki kis ajándékot vásárol, más a helyi ételeket kóstolja, vagy megelékszik a hagyományos karácsonyi puncsal

Érdemes meglátogatni

Salthill Beaches: A Galway-öbölt a Salthilli strand veszi körül, ami részben homokos, részben kavicsos. Mivel a Galway tőlünk északabra fekszik, ne számíts túl meleg tengerre, de azért kis sétát az Atlanti-óceán vizében el lehet viselni.

Athenry: 23 km-re Galwaytől helyezkedik el az Athenry városka, ahol azonos nevű kastélyt is megtalálod. Kastély 13. században épült, úgyhogy nem várj egy 18-19. század stílusú objektumot. Galwayből rendszeres buszjárat juttat el ide.

Helyi közlekedés

Dublinból a Bus Éireann busz jár Galwayba, 3 órás út. Vonattal fél órával kevesebbet utaznál.

Lenne kérdésem: