Angol nyelvtanfolyam Bournemouth városában

Angol nyelvtanfolyam Bournemouth

Anglicko: Air Show Bournemouth jazykové pobyty Veľká británia, Bournemouth

Bournemouth, a Brit Riviéra közkedvelt városa. Sok külföldi fiatal utazik ide angolt tanulni. Rengeteg látnivaló van a városban és a környéken egyaránt. Több mint 10 km hosszú homokos strand ideális a vízi sportokra, például szörfözésre, vagy motorcsónakozásra. A városból könnyen eljuthatsz a világhírű attrakcióhoz, a Stonehenge-hez. A "nagy kövek" könnyen megközelíthetők vonattal, kb. egy óráig tart az út.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Bournemouth 2018

2018 06.16-25: Bournemouth Food and Drink Festival - lépjél be az ízek világába ezen a héten
2018 08. 1-29: Flowers by Candlelight - már több mint 100 éve, négy héten keresztül, minden szerdán este gyertyák ezrei égnek a Lower Gardens városi parkban
2018 08.30-09. 2: Bourmemouth Air Festival - a repülés és repülők kedvelői élvezik a bemutatót, ott lesz a híres Red Arrows csapata, de láthatók lesznek a 2. világháború vadászgépei és a legújabb modellek is
2018 10.21: Australian Pink Floyd - legsikeresebb Pink Floyd revival csapat Ausztráliából. Ismert zene és nagyszerű színpadi előadás, ha tudsz légy ott!
2018 11.16 Bournemouth Christmas Lights Switch on + ünnepélyes karácsonyi díszkivilágítás bekapcsolása a főtéren
2018 11.12 - 2018 01.03: Bournemouth Christmas Festival + karácsonyi ízek és ajándékok a főtéren

Érdemes meglátogatni

Poole - a világ legnagyobb természetes kikötője Poole városkában található 10 km-re Bournemouth-tol. A helyi Waterfront Museum bemutatja a város és a kikötő történetét

Helyi közlekedés

Lodonbból több módon utazhatsz Bournemouthba. A Victoria Coach Station, buszpályaudvarról a National Express társasággal. 90 percenként indul a járat és 2,5 óráig tart az út. Felszálni a Heathrow reptéren is lehetséges. Egyirányú jegyért 18 GBP fogsz fizetni. A Gatwicki reptérre érkezők egy órával többet utaznak, a jegy ára 26 angol font.

Ha esetleg vonattal szeretnél utazni, a londoni Waterloo állomásról indul a járat, 97 percig tart az út és a busztól valamivel drágább lesz a jegy.

Városi közlekedést két helyi társaság szolgáltatja: a Yellow Buses és a Wilts & Dorset. Irodájuk a város központjában található, mindkettőnél a heti és a havi jegyek is megvásárolhatók.