Francia nyelvtanfolyamok: Antibes, Franciország

Nyelvkurzusok Antibes városában

francia nyelvkurzus Antibes, Azúr-part francia nyelvtanfolyam Antibes, Francia Riviéra

Tanulj gyorsan francia nyelvet a pálmák árnyékában! Francia nyelvtanfolyamok az Azúr parti Antibes-be felejthetetlenek. Fedezz fel az elképesztő Francia Rivierát.

Francia nyelvet vágyó tanulóknak az Antibes városa közkedvelt úti cél. Ez a csodálatos város ideális a Francia Riviéra megismerésére. Kellemes éghajlatnak köszönhetően egész évben kiutazhatsz ide francia nyelvkurzusra.


A város fő előnye abbol származik, hogy az Antibes a két híresseb szomszéd város Nizza és Cannes között fekszik. Ezenkívül könnyen elérhető innen Monaco és a St. Tropez is. Ez a négy azúr parti város kedvelt nyaralási célja a világ számos hírességének. Így nemcsak franciát lehet itt tanulni és gyakorolni, hanem meg van rá az esély, hogy találkozál a világsztárokkal, híres színészekkel, énekesekkel vagy sportolókkal.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Francia Riviéra 2018

2018 02.17-03.03: csodálatos hangulat vár mindenkire a farsangi bálban Nizzában
2018 02.174-03.04: Citrus fesztivál Menton-ban
2018 05.08-19: a Cannes-i filmfesztiválon a legnagyobb filmsztárok találkoznak
2018 05.24-27: látogass el Monte Carlo-ba a F1 verseny-re Grand Prix de Monaco
2018 06.01-04: Voiles d´Nizza - a jachtok nagy versenye
2018 11.24: Christmas Illuminations + Monaco-ban 18.30-kor ünnepélyesen elkezdődik a karácsonyi vásár
2018 december: ne hagyd ki a Nizzai karácsonyi vásár hangulatát, ez felejthetetlen!

Érdemes meglátogatni

Musée Picasso - az egykori Grimaldi kastély, ma Pablo Picasso-nak, a híres művésznek szentelt múzeum. Picasso fél évet élt és dolgozott Antibes-ben (július-december 1946), és a múzeumban láthatók az itt alkotott festményei, rajzai, kerámiai és litográfiái is.

városi piac - csodálatos és jellegzetes hangulata van a óvárosi piacnak, júniustól szeptemberig minden nap nyitva tart, reggel hattól egyig, többi hónapokon hétfőn zárva.

Helyi közlekedés

Repülőgéppel Nizza-ba, ez az ideális közlekedési eszköz ha Antibes-be készülsz. A reptértől csak 18 km-re fekszik a város. Ha Páriszból utaznál ide a nyelvtanfolyamra, használjd a TGV vonatot, 4,5 órát utazol majd.

A helyi közlekedés gyalog megoldható, esetleg ott a kerékpár vagy autóbusz. Egy heti buszbérlet kb. 10 €. Ha szeretnéd a Riviéra városait maglátogatni, utazz vonattal.