Angol nyelvtanfolyamok Málta: Sliema

Nyelvkurzusok Sliema városában

kikötő Málta angol nyelvtanfolyam Málta szigetén, Sliema

Sliema, a sziget legnagyobb városa, több nyelviskolának ad helyet. Szállodák, különböző üzletek és kis kávézók követik egymást a három kilométeren húzódó strandon. A strand kis hátránya, hogy nem homokos, de az adriai tengertől megszokott kavicsos tengerpart itt sem jelent lényeges hátrányt.

Partner nyelviskolák

Érdekes események 2018

havi utolsó péntek: The Changing of Guard Ceremony, Valetta - ünnepélyes őrségváltás 10.30 órakor
2018 02.24-28: Malta Carnival - hagyományarnevál Valetta és Floriánában
2018 áprílis: Malta Fireworks Festival - csodálatos tüzijáték a helyi öböl túloldalán szombatonként
2018 06.27: Isle of MTV, ingyenes pop koncert, sok sok sztárral és 50 ezer nézővel, 2018-ben Kanye West és Solange is fellépnek

Érdemes meglátogatni

Sétány: egyetlen Sliema látogatója sem kerülheti el a helyi sétányt. Az itteni kilátás az öböl túl oldalára minden bizonnyal fellejthetetlen lesz számodra is. A Nagymesteri Palotát, ahol a máltai parlament üllésezik és számtalan máltai képen láthattad már, a sétányról saját szemeddel csodálhatod meg.

Máltai hajóút: ha nem használtad ki az iskolával rendezett hajóutat, utazz egy helyi utaztatóval. A kínálat nagy - népszerű kirándulás a Comino szigethez és a híres Kék lagúnához, ára 32 EUR. Egy másik lehetőség a Málta körbehajózása, ez 40 € kerül.
A mi tippünk: Máltáról hajóval kirándulhatsz Szicíliára. Katamaránnal 1,5 óra alatt ott leszel. Szentelj egy napot erre, garantáltan nem fogod megbánni!

Lenne kérdésem: