Angol nyelvtanfolyam Cairns, Ausztrália

Angol nyelvtanfolyam Cairns városában

Angol nyelvtanfolyamok Cairns városában nagyon népszerűek a diákok körében. Sok érdekes látnivaló található a környéken. Nyugaton trópusi erdők, ellenkező irányban pedig megcsodálhatod a Nagy korall zátonyt és szinte végtelen homokos strandokat.
A Far North Queensland régió legnagyobb városa a Cairns. Körülbelül 140.000 lakosa van és az egyik leggyorsabban növekvő auzstráliai város. Turisták és angolt tanulók egyaránt kedvelik ezt a helyet. Modern, kozmopolita és biztonságos város, ahol alacsonyabbak a megélhetési költségek mint a többi ausztrál városban.

Partner nyelviskolák

Érdekes események - Cairns 2021

2021 06. 10: Ironman Cairns - látogasd meg a "vasemberek" versenyét
2021 08.17-19: Cairns Ukulele Festival - zenés fesztivál ahol lesz rock, pop és blues is
2021 08.24-09.02: Cairns Festival - népszerű rendezvény több helyen - a botanikus kertben, a híres Esplanade sétányon és Palm Cove strandon is
2021 10.5-7: Reef Feast + the Best of Palm Cove - finom ételek és borok, ne hagyd ki!
2021 12. 11:Cairns Carols by Candlelight + hagyományos karácsonyi koncert a Fogarty Park-ban

Érdemes meglátogatni

Esplanade Waterfront - népszerű sétány a város központjában

Daintree National Park: trópusi erdő 100 km-re van északra Cairns-től

Kuranda: 25 km-re északnyugatra Cairns-től található 400 m tengerszint felett található az Atherton fennsík a Kuranda városkánál. Gyönyörű környezet fogadja itt a látogatókat.

Great Barrier Reef: A Nagy korall zátony több mint 2000 km-en át húzódik a Queensland partjai mentén. Ez itt a búvarok paradiscoma, nem kell búvarozás rajongónak lenni, az itteni vízalatti világ látvány mindenkit elbűvöl. Búvártúrákat szervez az iskola és persze rengeteg helyi utazási iroda.

Helyi közlekedés

Cairns Airport (CNS) repülőtér 7 km-re északi irányban van a város központjától. Taxival a központba 10 perc utazás és 15 AUD a díj.