TRAWELL Blog

Destinácia mesiaca: Dublin, Írsko

Plánujete vycestovať na jazykový pobyt do zahraničia a neviete kam sa vybrať? Skúste Írsko. A prečo by ste mali?

Oproti iným destináciam má jazykový kurz angličtiny v Írsku tieto výhody:

  • blízka a dostupná destinácia
  • jednoduché cestovanie
  • prekrásna príroda a bohatá kultúra
  • akciová zľava do konca júna

Počas celého mesiaca máj vám ponúkame jazykové kurzy v Dubline za zvýhodnených podmienok. Každý týždeň v jednej vybranej škole získate zľavu na školnom 5 %. Neváhajte a vyberte sa na večne zelený ostrov a zlepšite si svoju angličtinu! Prečítajte si podmienky na získanie výhodnej zľavy z ceny školného.


Blízka a dostupná destinácia

Írsko nie je najbližšia možná destinácia, kde sa môžete učiť angličtinu, ale nakoľko do Dublinu lieta priamy letecký spoj z Bratislavy, už za tri hodiny môžete byť v cieli svojho jazykového pobytu. Prečo stráviť 24 hodín, či dokonca viac v lietadle a potom čakať ďalšie hodiny na medzipristátí na spoj, ktorý vás dopraví na druhý koniec sveta? Oplatí sa cestovať cez celú zemeguľu, niekoľko dní zvykať na časový posun, ak sa angličtinu môžete učiť rovnako aj podstatne bližšie?


Jednoduché cestovanie

Spoločnosť Ryanair lieta z Bratislavy a po necelých troch hodinách ste v Dubline. Cena leteniek začína už okolo 160 EUR, čo jasne vyhráva i nad cenou dopravy na Maltu, ktorá ja zvyčajne dvojnásobná.


Prekrásna príroda a bohatá kultúra

Írsko síce nemá také teplé more ako ponúka Malta, zato "Smaragdový ostrov" ponúka nádhernú prírodu a podstatne širšiu ponuku pamätihodností, či možností na kultúrny zážitok. A za zmienku stojí aj kvalitná írska hudba, či čierne pivo Guinness v niektorom z tradičných írskych pubov.

Podmienky na zľavu jazykového pobytu

Pri objednávke kurzu minimálne na dva týždne získate zľavu 5 % na školnom poplatku vo vybranej jazykovej škole v Dubline. Každý týždeňˆ to bude iná škola. Akciová cena platí vždy do nedele daného týždňˆa. Termín nástupu na kurz je do konca októbra 2016.

Zľava týždňˆa bude ohlásená vždy na niektorej zo sociálnych sietí - Facebook, Twitter alebo Google+. Sledujte nás!

Ak nás budete pozorne sledovať, môžete získať dokonca 10 % zľavu! Táto bude platná len 24 hodín od oznámenia, za podmienky, že pôjde o pobyt na 3 a viac týždňˆov. Táto zľava bude oznámená iba na našom portáli www.trawell.sk pri konkrétnej škole v sekcii Akciové ponuky.

Mám záujem o zľavu a preto ...